Die vervelende Napolitanen zullen je vertellen dat pizza een Italiaanse uitvinding is. Maar hier bij Little Hearts beschouwen we het als een Belgische specialiteit. Waarom? Omdat de Belgische Ambassade onlangs een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan onze keuken – een glimmende nieuwe oven. Dit wonderlijke toestel met dubbel bakoppervlak vervangt onze zeer oude machine met enkel bakoppervlak en zal ons in staat stellen om zelfgebakken brood, stoofschotels, gebraad en nog veel meer te bakken… en vooral pizza! Genoeg pizza om drie dozijn hongerige kinderen en hun verzorgers te voeden.

De ambassade doneerde ook een nieuwe laserprinter. Tony vroeg om een nieuwe printer omdat onze printbehoeften sinds het begin van de pandemie enorm zijn toegenomen. Nu er zoveel op afstand wordt geleerd en gewerkt, moeten opdrachten thuis worden afgedrukt, evenals hand-outs, roosters en lesmateriaal voor onze Engelse lessen. De nieuwe printer kan veel sneller afdrukken dan de oude; hij is in kleur en in een netwerk opgenomen, zodat hij vanaf verschillende laptops en andere computerapparatuur kan worden gebruikt.

Een welgemeend woord van dank aan de Belgische Ambassade voor het ter beschikking stellen van deze essentiële artikelen. Pizza is nu een vast onderdeel van onze (lasergeprinte) menukaart!